Notícies Vespre 19/09/2016

Notícies

Dimarts, 20 Setembre 2016
  • thumb_upM'agrada
  • codeInserir
  • scheduleVeure més tard

Sinopsi

ESTRENA TRANQUIL.LA DEL NOU CAP DE LLEIDA
La tranquil.litat ha marcat l'esetrena del CAP de l'Onze de Setembre el primer dia que s'hi passaven consultes. De moment es donarà atenció a les 12 mil persones que s'atenien fins ara al del Santa Maria. Alguns dels pacients que hi han passat aquest matí, ho han fet per formalitzar el trasllat.

VICTÒRIA DE LA CANDIDATURA DE LA FEDERACIÓ DE COOPERATIVES A LA DO GARRIGUES
La candidatura de la federació de cooperativa va obtenir en les eleccions d’ahir a la denominació d’origen les Garrigues una vistori9a clara. Entre 299 i 304 vots per als seus candidats, mentre que els des sindicats agraris entre 169 i 191. La participació va ser minsa només el 20 pe recent dels 3.225 agricultors cridats a votar.

CREIXEN ELS TURISTES A LLEIDA AQUEST ESTIU
Un mapa en col.laboració amb Igers Lleida i les seves fotos amb la xarxa Instagram o convocar la Taula de Desenvolupament són algunes de les accions que durà a terme la ciutat de Lleida aquesta tardor. Tot per mantenir i, fins i tot, augmentar el número de turistes a la capital del Segrià. Aquest estiu ha estat de rècord sent la Seu Vella el monument més visitat.

NOU ENTREBANC PER AL LLEIDA ESPORTIU
El partit que el Lleida Esportiu havia de jugar aquest dimecres contra el Llevant B ha quedat ajornat. Així ho decidit el jutge únic de competició després de les al·legacions presentades pel club valencià, que vol jugar el compromís al Camp d'Esports i no a Mollerussa.